KİLİS / MERKEZ - Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları program dahilinde öğrencilerimizle birlikte büyük bir sevinçle kutlandı.

Şbt

8.sınıf LGS Grubu öğrencilerimizle Üst Öğrenim Kurumlarını Ziyaret kapsamında Kilis Anadolu Lisesi ve Mehmet Zelzele Fen Lisesi ziyaretleri gerçekleştirilerek okulların fiziki, sanatsal ve sosyal imkanları ile akademik başarıları hakkında bilgi sahibi oldular.

Ock

Yarın mübarek Üç Aylar'a giriyoruz. Manevi bahar mevsimine hoş geldin demek ve bu mübarek aylardan nasiplenebilmek adına farkındalık oluşturmak niyetiyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Dilek Ülker tarafından pano çalışması yapılmıştır. Üç Aylar mübarek olsun.

Ara

Din Öğremine bağlı İmamhatip Okulları Lise ve Ortaokul düzeyi olarak gerçekleştirilen toplantıya okulumuz ev sahipliği yaptı.

Ara

Öğrencilerimiz Okul Sporları Dart Branşı'nda Yıldız Kızlarda İl 2.si, Yıldız Erkeklerde İl 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attılar.